“Vette klok!”

Ik had totaal niet verwacht dat de klok die ik onlangs publiceerde in zo’n korte tijd zo vaak bekeken zou worden. Inmiddels staat de teller op 359.000 weergaven, en heb ik enorm veel reacties en feedback mogen ontvangen van mensen over de hele wereld.

Ik ben enorm blij met al deze reacties. Ik had het project in de eerste instantie online gezet om mensen te inspireren om zelf aan zo’n project te beginnen, en dat is dus aardig gelukt. Ik ontvang na twee weken nog steeds mailtjes van mensen die hulp nodig hebben met de bouw van hun eigen word clock, dat is dus ook erg mooi om te zien. Naast alle positieve reacties kreeg ik ook feedback op de klok zelf, want er zijn een aantal verbeterpunten die ik zelf nog niet had gevonden.

Een aantal mensen suggereerde om de klok in productie te nemen en te verkopen. Op zich geen slecht idee, want meerdere mensen hebben me benaderd met de vraag of ik ook exemplaren te koop heb. Voorlopig is het antwoord nee, maar ik ben al druk bezig met het ontwerp van een nieuw model dat mooier en beter afgewerkt is, meer mogelijkheden heeft en een stuk gemakkelijker te produceren is. Dat stelt me in staat om exemplaren te verkopen als er interesse is. Ik ben er zelf erg enthousiast over, maar heb niet veel tijd omdat mijn studie aardig veel tijd in beslag neemt. Door de populariteit van het eerste model ben ik wel supergemotiveerd om de klok verder te ontwikkelen en ‘m nog mooier en beter te maken!

Om af te sluiten: ik heb veel mooie reacties gezien, maar hier is toch wel over nagedacht (denk ik?):

Women love a man who makes time for them.

Ik ben van plan om een motto op de achterkant van het nieuwe model van mijn klok te laten graveren, en dit wordt vrijwel zeker (een ietsje aangepaste versie van) bovenstaande uitspraak. Ben je al benieuwd?  Houd de website in de gaten!

One thought on ““Vette klok!””

  1. Zeer mooie “Word Clock”! 2e versie vind ik vooral goed ontworpen. Deze moet toch verkoopbaar zijn? Misschien kun je losse onderdelen, zoals de kast en de voor- en achterkant apart verkopen? Eventueel de elektronica onderdelen nog los verkopen?

    Ik hoop dat je dit in de verkoop brengt.

    Met vriendelijke groet,

    Ward

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *