ClockSquared

ClockSquared is een unieke handgemaakte woordklok met speciale verjaardagsfunctie. Na een volledig herontwerp van de interne elektronica is de klok nu te koop voor €400.

Deze klok geeft de tijd weer in woorden, in stappen van vijf minuten. De woorden kunnen in verschillende kleuren worden weergegeven. De klok beschikt over een verjaardagsfunctie, waarbij op één of meerdere verjaardagen (vooraf ingesteld of handmatig in te schakelen) de tekst ‘fijne verjaardag’ gedurende die dag oplicht in bewegende regenboogkleuren. Ook kan de helderheid van de klok worden geregeld zodat deze in een donkere (slaap)kamer kan staan.

De klok bestaat uit een stevig frame van mahoniehout en is netjes afgewerkt. Het apparaat wordt van stroom voorzien middels een (bijgeleverde) 12V-adapter. ClockSquared is ontworpen om op een kast, bureau of vergelijkbaar meubel geplaatst te worden en kan standaard niet aan de muur worden gehangen. De klok is 30 cm breed, 30 cm hoog en 5 cm dik.

Ik ontwikkel, assembleer en configureer deze klokken zelf. Daartoe zijn ze uniek. Dit is in feite een hobbyproject – daartoe besteed ik veel aandacht aan de details.

De klok wordt geleverd met geschikte 12V-adapter en een beknopte gebruikershandleiding. Indien u geïnteresseerd bent in de klok kunt u contact opnemen middels het contactformulier op deze website.

Veelgestelde vragen

Kan de klok ook op batterijen werken?
Helaas niet.

Kan de klok ook aan de muur hangen?
In principe niet, omdat de kabel dan zichtbaar zou zijn en dat niet mooi is.

Ik wil de klok graag in een andere kleur/maat/taal/materiaal/vorm!
Deze varianten kun je elders kopen, mits je rijk bent :-).